Om oss

Vi driver to adskilte virksomheter - Kattehotellet Innherred AS og omplasseringsvirksomheten KIO (Kattehotellet Innherred Omplassering):

Kattehotellet Innherred AS

 

Kattehotellet Innherred AS er etablert i et nytt bygg med 80 m2 luftegård og holder til i Tindvegen 106 i Verdal Kommune. Hotellet ligger idylisk til ved Verdalselva, 800 meter fra Verdal sentrum. 

På Kattehotellet Innherred legger vi stor vekt på renhold, trivsel og sikkerhet, så alle kattene må være vaksinerte og kastrerte før ankomst. Alle kattene må også i bur den første tiden for sosialisering og for en forundersøkelse. Med tanke på kattens velvære og trivsel har vi en driftsform der kattene får gå fritt. Denne driftsformen er utprøvd her siden 2008, med et svært godt resultat. 

Hotellet er bygd som en leilighet med stue, kjøkken og bad. Badet er innredet med tanke på klipp og pelsstell. Alle gulv har gulvvarme og det er god ventilasjon. Vi har godkjent brannalarm tilknyttet Sector Alarm, samt online kameraovervåking. Det bor folk i samme huset som kattene, slik at det er folk her hele tiden. 

Luftegården har på sommertid en fiskedam med rennende, klart drikkevann fra fossefall til kattene. Det er også flere kattehus som er oppvarmet på vinteren, slik at kattene kan sove der, noe som er meget populært. 

Vi vil legge til rette for at katten din skal få et trygt, godt og innholdsrikt opphold her hvor vi setter katten i fokus. 

Velkommen skal katten din være!

KIO (Kattehotellet Innherred Omplassering)

Hotellet har en egen avdeling for hjemløse katter som blir kastrert, vaksinert og chipmerket ved inntak. Disse kattene har en egen avdeling som vi kaller Østsiden. Der må de hjemløse være i minst seks uker før de kan bli plassert i hotellet, på grunn av vaksinasjonskrav, etc.. 

KONTAKT

Kattehotellet Innherred AS

Tindvegen 106

7654 VERDAL

​​

Driftsansvarlig: Kjell Karlsson
Mail: kjell@kattehotelletinnherred.no
Tlf.: 952 81 579​

www.kattehotelletinnherred.no

  • Black Facebook Icon
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Black Instagram Icon

© 2019 by RIFF. Proudly created with Wix.com