top of page

Om oss

Vi driver to adskilte virksomheter - Kattehotellet Innherred AS og omplasseringsvirksomheten KIO (Kattehotellet Innherred Omplassering):

Kattehotellet Innherred AS

 

Kattehotellet Innherred AS er etablert i et nytt bygg i 2014 , med 80 m2 luftegård og holder til i Tindvegen 106 i Verdal Kommune. Hotellet ligger idylisk til ved Verdalselva, 800 meter fra Verdal sentrum. 

På Kattehotellet Innherred legger vi stor vekt på renhold, trivsel og sikkerhet, så alle kattene må være vaksinerte og kastrerte før ankomst. Alle kattene må også i bur den første tiden for sosialisering og for en forundersøkelse. Med tanke på kattens velvære og trivsel har vi en driftsform der kattene får gå fritt. Denne driftsformen er utprøvd her siden 2008 her, med et svært godt resultat. Vi sosialiserer kattene slik at dem blir tryggge og tilitsfulle og er mye i lag med dem så dem er aldri alene , vi har dag og nattvakt i hotellet.De fleste gjestene bruker bare rommet den første tiden så finne seg egne soveplasser.

Hotellet er bygd som en leilighet med stue, kjøkken og bad. Badet er innredet med tanke på klipp og pelsstell. Alle gulv har gulvvarme og det er god ventilasjon. Vi har godkjent brannalarm tilknyttet Verisure AS Alarm, samt online kameraovervåking. Det bor folk i samme huset som kattene, slik at det er folk her hele tiden i sammens med kattene for at dem skal være trygge under oppholdet på et nytt sted . Det er ingen trafikkstøy fra Jernbane eller veg , stille og rolig område hvor gjestene kan sitte i luftegården å følge med på dyrelivet utenfor da det er mye Fuggel , Rådyr og Elg i naturen her , samt eier`s 15 egne katter.

Luftegården har på sommertid en fiskedam med rennende, klart drikkevann fra fossefall til kattene. Det er også flere kattehus som er oppvarmet på vinteren, slik at kattene kan sove der, noe som er meget populært. I November 2021 byggde vi en ny og 100 % sikker luftegård med tak.

Vi vil legge til rette for at katten din skal få et trygt, godt og innholdsrikt opphold her hvor vi setter katten i fokus med god ærfaring med katt og omplasseringsvirksomhet siden 2004

Velkommen !

KIO (Kattehotellet Innherred Omplassering)

Hotellet har en egen avdeling for hjemløse katter som blir kastrert, vaksinert og chipmerket ved inntak. Disse kattene har en egen avdeling som vi kaller Østsiden. Der må de hjemløse være i minst seks uker før de kan bli plassert i hotellet, på grunn av vaksinasjonskrav, etc.. 

bottom of page