top of page

Hotell

Opphold: Ordinær pris kr 250,- inkl. moms pr dag .

Vi gir rabbat på opphold over 10 dager , gode rabbatter på lengre opphold

samt faste gjester og adopterte katter fra Kattehotellet Innherred Omplassering .

Alt av bløtfor , kattegodt samt tørfor er ink.i pris på oppholdet . Gjestene blir

sosialiserte med andre katter og går fritt i hotellet . Tilsyn i hotellet på dag , kveld

og natt av faste ansatte

Vi legger ut filmsnutter fra Hotellet på Fb siden vår Kattehotellet Innherred

OM PROGRAMMET SIER AT DET ER INGEN PLASSER LEDIG SÅ TA KONTAKT

PÅ MOB.: 95281579 - Ta gjerne kontakt for pristilbud på oppholdet.

Det går å be om et UFORPLIKTET PRISTILBUD ved at dere booker inn for den aktuelle perioden og og anmerker at dere ønsker ET UFORPLIKTENDE TILBUD i bookingen .
Ved avkorting av opphold kan det beregnes et gebyr på 300 -500,- Kr. alt etter oppholdets lengde i sessong .
Betaling:
Bankterminal
Alle priser er inkl. 25% moms 


Bestilling skjer gjennom et skjema du får opp når du trykker på knappen nedenfor (Sjekk om ledige plasser). Vi setter krav til at din katt er fullvaksinert og kastrert! Se betingelser! Dersom noe er uklart angående vaksinering, ta kontakt på mail kjell@kattehotelletinnherred.no eller telefon 952 81 579. Er katten syk eller spesielt redd, ta kontakt, da vi i sommersesongen har begrenset kapasitet til pleie og sosialisering av syke og spesielt redde katter. 
Husk å les betingelser og godta disse før bestilling. Dette finner du i menyen under Betingelser.


Inn- og utlevering av katter mandag til fredag 11:00-15:00. Lørdag, Søndag og Helligdager 12.00 - 14.00
Inn- og utlevering utenom faste tider må avtales på forhånd. Ved inn- og utlevering utenom faste tider kan det tilkomme et tilegg på kr 300 helg, natt og helligdager, og kr 200 hverdager .

Om dere ønsker å levere eller hente katten utenfor åpningstiden går det bra. Gi oss bare beskjed om det og til hvilket tidspunkt.

STANDARD BETINGELSER

1 PRISER
Prisen på oppholdet gjelder fra bekreftet innleveringsdag til bekreftet utleveringsdag. Opphold ut over bekreftet utleveringsdag må betales fullt ut. Alt av mat og utstyr som katten trenger under oppholdet er inkludert i prisen. All Inclusive. For medisinering etc. kan det  beregnes et lite tillegg i prisen .

2 BESTILLING
Bestillingen er først bindende når kunden har mottatt bekreftelse fra Kattehotellet Innherred AS. Vi forbeholder oss retten til å avvise bestillinger. Endringer og avbestillinger skal skje skriftlig på mail til: kjell@kattehotelletinnherred.no senest 7 dager før ankomstdato. Etter den fristen må kunden betale et avbestillingsgebyr på 300,500,00 Kr. 

3 VETERINÆRBEHANDLING UNDER OPPHOLDET
Kunden godtar at Kattehotellet Innherred AS på kundens regning og risiko kan bestille veterinærbehandling av katten ved sykdom eller skade. Hvis det skal være begrensninger i behandling må det skriftlig spesifiseres og avtales på forhånd. 

4 VAKSINASJONSKRAV
Katten skal være fullvaksinert mot Parvovirus (kattepest), Calici og Herpesvirus (katteinfluensa). Med fullvaksinering menes det dersom katten ikke har fått vaksine tidligere skal den ha 1 vaksine som gjentas etter 4 uker, deretter går det 12 dager før vi regner katten for fullvaksinert og godt beskyttet mot eventuelle virussykdommer. Deretter er det nok med en årlig vaksine. 

5 OPPHOLD
Kunden godtar at katten må oppholde seg i buret om det ikke går å sosialisere den med andre katter slik at den kan gå fritt i hotellet og luftegården. Katter som ikke kan gå fritt med andre katter luftes i utebur på dagtid.
Er katten på forhånd syk eller skadet før oppholdet skal Kattehotellet Innherred AS skriftlig orienteres om det i bookingen ved bestilling av opphold. Er katten spesielt redd/aggressiv skal det gis beskjed om dette pr. mail om dette på forhånd, da vi har begrenset kapasitet til sosialisering av redde/aggressive katter ved høysesonger (sommer, jul, påske, ferier). Kunden godtar at Kattehotellet Innherred AS foretar en undersøkelse av kattens ører og pels etter ankomst samt at det blir gitt ormkur ved mistanke/funn av parasitter, samt at den blir behandlet for øremidd ved mistanke/funn av midd .Er det en tid siden katten har fått ormkur ønsker  vi at den får det før oppholdet

6 PERSONLIG UTSYR
Personlig leker og utstyr kan medbringes på kundens ansvar.

7 ANSVARSFORHOLD
Kattehotellet Innherred AS kan ikke på noen måte gjøres økonomisk ansvarlig for skade eller sykdom, død/invaliditet eller på annen måte varige men som følge før, under eller etter oppholdet ved hotellet. 

8 BETALING
Kunden ( Den som booker inn katten ) godtar at katten blir utlevert etter endt opphold mot full betaling om ikke annet er avtalt skriftlig pr. mail. Betaling med bankkort på terminal ved utsjekking .

bottom of page