Hotell

Opphold: Ordinær pris kr 190,- inkl. moms pr dag fra dag 1
Opphold: 2 katter ordinær pris kr 300,- inkl. moms pr dag fra dag 1 
Opphold: 3 katter eller flere, ta kontakt for avtaleTa gjerne kontakt for pristilbud på oppholdet.

Det går å be om et UFORPLIKTET PRISTILBUD på 3 eller flere katter ved booking

Betaling:
Bankterminal og giro. Ved fakturering kommer et gebyr på kr 80.
Alle priser er inkl. 25% moms 


Bestilling skjer gjennom et skjema du får opp når du trykker på knappen nedenfor (Sjekk om ledige plasser). Vi setter krav til at din katt er fullvaksinert og kastrert! Se betingelser! Dersom noe er uklart angående vaksinering, ta kontakt på mail kjell@kattehotelletinnherred.no eller telefon 952 81 579. Er katten syk eller spesielt redd, ta kontakt, da vi i sommersesongen har begrenset kapasitet til pleie og sosialisering av syke og spesielt redde katter. 
Husk å les betingelser og godta disse før bestilling. Dette finner du i menyen under Betingelser.


Inn- og utlevering av katter mandag til fredag 11:00-15:00. Lørdag, Søndag og Helligdager 12.00 - 14.00
Inn- og utlevering utenom faste tider må avtales på forhånd. Ved inn- og utlevering utenom faste tider medfører også tillegg på kr 300 helg, natt og helligdager, og kr 200 hverdager.

KORONATILTAK : På bekreftelsen dere mottar etter at bookingen er godkjent av oss vil det stå nærmere om hvilke tiltak vi har.

STANDARD BETINGELSER

1 PRISER
Prisen på oppholdet gjelder fra bekreftet innleveringsdag til bekreftet utleveringsdag. Opphold ut over bekreftet utleveringsdag må betales fullt ut. Alt av mat og utstyr som katten trenger under oppholdet er inkludert i prisen. All Inclusive. For medisinering etc. kommer det til et tillegg i prisen. 

2 BESTILLING
Bestillingen er først bindende når kunden har mottatt bekreftelse fra Kattehotellet Innherred AS. Vi forbeholder oss retten til å avvise bestillinger. Endringer og avbestillinger skal skje skriftlig på mail til: kjell@kattehotelletinnherred.no senest 7 dager før ankomstdato. Etter den fristen må kunden betale et avbestillingsgebyr på 300,00 Kr. 

3 VETERINÆRBEHANDLING UNDER OPPHOLDET
Kunden godtar at Kattehotellet Innherred AS på kundens regning og risiko kan bestille veterinærbehandling av katten ved sykdom eller skade. Hvis det skal være begrensninger i behandling må det skriftlig spesifiseres og avtales på forhånd. 

4 VAKSINASJONSKRAV
Katten skal være fullvaksinert mot Parvovirus (kattepest), Calici og Herpesvirus (katteinfluensa). Med fullvaksinering menes det dersom katten ikke har fått vaksine tidligere skal den ha 1 vaksine som gjentas etter 4 uker, deretter går det 12 dager før vi regner katten for fullvaksinert og godt beskyttet mot eventuelle virussykdommer. Deretter er det nok med en årlig vaksine. 

5 OPPHOLD
Kunden godtar at katten må oppholde seg i buret om det ikke går å sosialisere den med andre katter slik at den kan gå fritt i hotellet og luftegården. Katter som ikke kan gå fritt med andre katter luftes i utebur på dagtid.
Er katten på forhånd syk eller skadet før oppholdet skal Kattehotellet Innherred AS skriftlig orienteres om det i bookingen ved bestilling av opphold. Er katten spesielt redd/aggressiv skal det gis beskjed om dette pr. mail om dette på forhånd, da vi har begrenset kapasitet til sosialisering av redde/aggressive katter ved høysesonger (sommer, jul, påske, ferier). Kunden godtar at Kattehotellet Innherred AS foretar en undersøkelse av kattens ører og pels etter ankomst samt at det blir gitt ormkur ved mistanke/funn av parasitter, samt at den blir behandlet for øremidd ved mistanke/funn av midd .

6 PERSONLIG UTSYR
Personlig leker og utstyr kan medbringes på kundens ansvar.

7 ANSVARSFORHOLD
Kattehotellet Innherred AS kan ikke på noen måte gjøres økonomisk ansvarlig for skade eller sykdom, død/invaliditet eller på annen måte varige men som følge før, under eller etter oppholdet ved hotellet. 

8 BETALING
Kunden godtar at katten blir utlevert etter endt opphold mot full betaling om ikke annet er avtalt skriftlig pr. mail. Betaling med bankkort på terminal ved utsjekking.